Crna kronika

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU

Osmogodišnja djevojčica operirana, sve troje u zadarskoj bolnici su dobro

Osmogodišnja djevojčica operirana je jutros, stabilno je i sve troje djece koja se liječe u zadarskoj bolnici su dobro, potvrdio je Hini zamjenik ravnatelja zadarske bolnice Edi Karuc.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Hina / Republika.eu

"Osmogodišnja djevojčica koja ima nagnječenje glave, prsa i tijela jutros je operirana na maksilofacijalnoj kirurgiji i stabilno je. Trenutačno je u Jedinici intenzivnog liječenja i nadamo se da će sutra biti vraćena na odjel. Djevojčici su operirane kosti lica, a ostalo dvoje djece smješteno je na Odjelu dječje kirurgije," kazao je Karuc.

Majka je uz socijalnu radnicu u bolnici, rekao je i dodao da se nada će djeca uskoro biti otpuštena na kućno liječenje.

Zdravstveno stanje najteže ozlijeđene sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja je sinoć zbog teških ozljeda iz Zadra prevezena u KBC Zagreb, jutros je stabilno, doznaje se u petak u bolnici. 

"Ona je i dalje na aparatima za disanje i u teškom stanju, ali smo zadovoljni jer u protekla 24 sata nije došlo do pogoršanja", rekao je za Hinu voditelj Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu dr. Milivoj Novak.

Sve četvero djece je u četvrtak ujutro s balkona obiteljske kuće u Pagu bacio otac, koji se nalazi u pritvoru u Zadru uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju.