Nogomet

SLAVONSKI BROD

Otkrivene brončane ploče u znak zahvale Mandžukiću, Oliću i Rakitiću

Iako su pred Vatrenima novi izazovi, uspomene na veličanstven povijesni uspjeh hrvatskih nogometaša u Rusiji gdje su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, još ne blijede.

Grad Slavonski Brod tako je na središnjem gradskom Trgu postavio trajne brončane ploče s imenima Marija Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića   FOTO:Danijel Soldo / CROPIX
Piše: Media Servis

 Grad Slavonski Brod tako je na središnjem gradskom Trgu postavio trajne brončane ploče s imenima Marija Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića u znak zahvalnosti što su ispisali jednu od najljepših stranica hrvatskog sporta i tim ostvarenjem promicali ime grada.

Svečanosti su nazočili Madžukić i Olić, dok je Rakitić zbog obveza s reprezentacijom morao ostati u Zagrebu.

"Naravno da mi znači mnogo i jako sam sretan. Drago mi je što sam ponovno u Slavonskom Brodu. Tijekom Svjetskog prvenstva svi smo doživjeli lijepe trenutke i drago mi je što će ove ploče biti podsjetnik na te uspomene", rekao je Mandžukić.

"Ovo je jedinstveno u Hrvatskoj. Sjećanja su još uvijek svježa i pamti se svaki trenutak, ali kroz nekoliko godina kada zaboravimo neke od detalja, ove će nas ploče podsjetiti na njih", poručio je Olić.