Društvo

JOŠ UVIJEK NEDOVOLJNO

Prikupljeno 306.744 potpisa za referendum!

Predstavnici Inicijative "67 je previše" objavili su novu brojku prikupljenih, odnosno dosad prebrojanih potpisa za referendum. Prikupili su 306.744 potpisa što još uvijek nije dovoljno.

Prikupljeno 306.744 potpisa za referendum!   FOTO:Boris Kovacev / CROPIX
Piše: Republika.eu / N1

"Pokupili smo podatke s najvećeg broja mjesta, još nemamo sve podatke, ali pristižu iz minute u minutu. Odaziv je za sada nešto bolji nego je bio prije da dana, još uvijek nije dovoljno dobar odaziv da ostvarimo što smo zacrtali. Pozivamo građane i građanke da potpisom podrže inicijativu. Brojka zaključno s krajem jučerašnjeg dana je 306.744 potpisa. Osjeti se napredak u dva dana, možemo ga pripisati u lijepom vremenu i volji građana da nas podrže. Još jednom ih pozivamo da nam daju potpis na najbližem mogućem mjestu... Zahvaljujemo se volonterima koji svaki dan održavaju otvorenim ta potpisna mjesta. To je izrazito teško. Nisu svi štandovi natkriveni kao ovaj iza nas. Po lošem vremenu je jako teško prikupljati potpise... Građani dajte nam podršku, ne vjerujte spinovima koje vam plasiraju", poručio je Antonio Pavada iz inicijative "67 je previše".

Vilim Ribić iz Matice sindikata pozvao je građane da se jave kao volonteri i pomognu u skupljanju potpisa: "Pozivamo građane da se jave i kao volonteri, da odradimo finiš trijumfalno kao Liverpool protiv Barcelone. Dođite, trebaju nam ljudi koji će stajati na štandovima. Ova brojka obećaje, neizvjesno je, ali mogli bi skupiti koliko nam treba. Vrijeme je bilo krucijalni faktor", rekao je Ribić.

Izvor: N1