Nogomet

POSTIGNUT KOMPROMIS

Vatreni se vraćaju na Poljud, Brbić: Hajduk ne sudjeluje u organizaciji utakmice

Vatreni se vraćaju na Poljud 10. listopada. Nakon maratonskog sastanka HNS-a, grada Splita i predstavnika Hajduka, odlučeno je da će se kvalifikacijska utakmica s Mađarskom ipak igrati u Splitu.

Sastanak je održan na splitskom Poljudu   FOTO:Cropix
Piše: Media Servis

Predsjednik Hajduka Marin Brbić govorio je zahtjevima koje je su postavili Hrvatskom nogometnom savezu.

"Problemi između Hajduka i HNS-a nisu od jučer, godinama traju, i sa zadovoljstvom mogu reći da smo konačno počeli o njima ozbiljno razgovarati. Donesena je dinamika, pregled, kada bismo se trebali sastati, za svaki problem pojedinačno razgovarati i nadam se doći do rješenja."

Nakon toga Brbić je bio nešto konkretniji.

"Razgovaralo se apsolutno o svima i ja očekujem da će velika većina njih biti rješena na naše zadovoljstvo. Prvo po redu mora ići Udruga 1.HNL. Razgovarali smo o svim temama, bit ćete obaviješteni, imat ćemo sastanke tematske posebno za svaku od tema. Hajduk ne sudjeluje u organizaciji utakmice, Hajduk će se priključiti onoga časa kada se uvjerimo da se problemi rješavaju."

Na red za govor stigao je i prvi operativac HNS-a Marijan Kustić.

"Veselim se dolasku Mađarske u Split i hvala gradu što nam je to omogućio, a sa svojim radom dovest ćemo u situaciju da se u organizaciju utakmice ukljući i HNK Hajduk."