Nogomet

''PONOSNO POKAŽI SVOJE BOJE''

Počinje prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek, prioritet vlasnicima prošlosezonskih

Klub na početku nove sezone, kroz posebnu ponudu godišnjih ulaznica, ponovno omogućava povoljnije uvjete navijačima kako bi osigurali svoje mjesto na Stadionu.

Počinje prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek   FOTO:NK Osijek
Piše: Republika.eu / NK Osijek

Kao i proteklih sezona i ove godine klub je pripremio novosti vezane za kupovinu godišnjih ulaznica. Naime, vlasnici prošlosezonskih ulaznica 2018./2019. (godišnje i polugodišnje) ove sezone imaju prioritet u kupovini godišnjih ulaznica i time mogućnost zadržavanja svog mjesta na tribini.

Tako će nove godišnje ulaznice za prošlogodišnje vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica biti u prodaji od četvrtka, 11. srpnja. Treba istaknuti i to da će godišnji pretplatnici za sezonu 19/20. uz kupovinu ulaznica dobiti i voucher za dodatnih 50% popusta na kupovinu ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige.

Prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019./2020. odvija se u prostorijama Kluba, u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6), svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati.

Pretprodaja za prošlogodišnje pretplatnike traje od 11. do 13. srpnja, dok redovna prodaja za sve ostale kreće od 15. srpnja.

Članovi Bijelo-plavog kluba i ove godine do povoljnijih godišnjih ulaznica

Već kupovina paketa ulaznica kroz godišnju ulaznicu osigurava značajne popuste u odnosu na pojedinačne ulaznice, a ako istu kupite kao član Bijelo-plavog kluba, cijena će biti dodatnih 50% niža! Svi članovi s važećom NK Osijek članskom iskaznicom ostvaruju popust, a isto vrijedi i za sve nove članove, koji će prvi put upoznati sve pogodnosti Bijelo-plavog kluba. Članstvo u Bijelo-plavom klubu je, kao i do sada, besplatno!

Cijene i pogodnosti

Na primjeru jednog navijača koji bi na Istoku popratio 20 utakmica u sezoni koja nam predstoji, kada bi kupio pojedinačnu ulaznicu po punoj cijeni od 60 kuna, u sezoni bi potrošio 1.200 kuna (ili 600 kuna kao član Bijelo-plavog kluba). Ako se odluči kupiti svoju godišnju ulaznicu, cijena će biti umanjena za 800 kuna, tako će cijena iznositi samo 400 kuna. Ali navedeno još može umanjiti za 50% kao član Bijelo-plavog kluba, tako da će navijača na Istoku godišnja karta u konačnici koštati 200 kuna, umjesto pune cijene od 1.200 kuna! Ako se navijač odluči i za posjet europskim utakmicama, kupovinom godišnje ulaznice dobit će voucher za dodatnih 50% popusta na kupovinu ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige. 

Klub je još jednom pokazao kako se isplati biti Bijelo-plavi.

Postoji još opcija i kombinatorika, ali ukratko: što više utakmica odaberete i što više članova obitelji povedete, osigurat ćete veće uštede, ali još važnije - kvalitetno vrijeme provedeno na Stadionu.

I ove godine godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, za utakmice Kupa (osim finala), sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek i utakmice Druge lige.

Cijene pogledajte OVDJE.