Nogomet

NEMA VREMENA ZA TUGOVANJE

NK Osijek se okreće HNL-u! Osijek mora pronaći snagu, Inter mora pasti

Nogometaši Osijeka nemaju puno vremena za tugovanje i analizu utakmice s CSKA u kojoj su ispali iz Europe nakon nesretnih jedanaesteraca, jer već u nedjelju ih čeka nova važna utakmica u HNL-u. Osječani su domaćini Interu kojeg moraju pobijediti kako bi zadržali korak u gornjem dijelu ljestvice.

Dino Skender   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Republika.eu / STV

Neće se biti lako psihološki  vratiti nakon ispadanja iz Europe koje je svim igračima dosta teško palo, ali su i istrošeni igrajući 120 minuta uzvratni susret s CSKA. Nakon samo 3 dana Osijeku dolazi Inter i trener Skender ističe kako je prvenstvo sada sve, i Osijek jednostavno mora pronaći snage kako bi se vratio pobjedama u ligi. Brojat će se spremni i zdravi, ali izabrat će najboljih 11 koji će biti spremni osvojiti 3 vrlo važna boda.

Skender ističe kako bez obzira na ispadanje iz Europe za Osijek prijelazni rok nije završio i priznao je kako su momčadi potrebna pojačanja. Kaže da nema straha oko odlazaka igrača i da će klub biti spreman reagirati, ali svakako je plan ciljano graditi i jačati momčad kako bi bila konkurentna u HNL-u za sve zacrtane ciljeve.

Vidjet ćemo koliko će se i kada Osijek pojačati, prijelazni rok traje do kraja ovog mjeseca. Sutra se sigurno ne očekuje velik broj gledatelja u Gradskom vrtu, ali sigurni smo i Kohorta kao i sam klub i igrači ostaju dosljedni sebi i vjerujemo kako će maksimum podrške davati u svim sljedećim utakmicama. 

Neće nedostajati novih uzbuđenja, jer nakon Intera Osijek je opet domaćin i to već u petak 9. ovog mjeseca. Ugostit će Dinamo u derbiju, a onda slijede i derbiji s Rijekom i Hajdukom ponovno u Gradskom vrtu.

Utakmica s Interom iz Zaprešića igra se od 20 sati.