Nogomet

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Rebić se naljutio, a Brekalo poručio: Možemo se nadati pobjedi

Vatreni su odradili zagrebački dio priprema pred odlazak u Trnavu na kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovačke. Razmišljanja izabranika Zlatka Dalića od prvog dana okupljanja su identična. Osvojiti šest bodova protiv Slovačke u petak i tri dana kasnije s Azerbajdžanom u Bakuu.

Trening reprezentacije   FOTO:Tomislav Kristo / CROPIX
Piše: Media Servis

 Prva je na redu Slovačka koja u svojim redovima ima nekolicinu vrsnih nogometaša, a s druge strane Hrvatska je oslabljena neigranjem dvojca iz veznog reda Rakitića i Kovačića.

Sigurno je da su nam to bitni igrači ali nema smisla pričati o nedostacima jer utakmice su vrlo brzo i smatram da ih se može zamijeniti. Nema kukanja i alibija, idemo po bodove i kvalificirati se na EURO“, rekao je Borna Barišić.
Evo što o prvom protivniku kaže igrač Wolfsburga, Josip Brekalo.

„Škrinjar iz Intera, Hamšik, a imaju i dobre veze igrače i neće nam biti lako. Možda će utakmica biti slična onoj u Mađarskoj ali mi moramo pokazati neko drugo lice, ne kao u Budimpešti. Ako budemo pravi možemo se nadati pobjedi“, poručio je Brekalo.

Razgovor s igračima počeo je s novim igračem Intera iz Milana, Antom Rebićem. I on je govorio o Slovačkoj ali je na zadirkivanje suigrača prvo se nasmijao, a na opetovanje zezanje Rebić se naljutio i napustio prostor za davanje izjava.

„Imaju dosta kvalitetnih igrača koji.. hahaa...imaju dosta kvalitetnih igrača koji igraju u dobrim klubovima...... pa izvini molim te, stvarno...aj neću...“, ljutit je otišao Ante Rebić.
Vatreni za Bratislavu putuju u podne i deset minuta iz Zagreba, a utakmica je sutra u 18 sati u Trnavi.