Nogomet

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović u Dubaiu, pregovara sa Seedorfom!?

Nakon što je na klupu, kao vršitelj dužnosti, sjeo voditelj Škole nogometa Ivica Kulešević, na rezultatskom planu ponovno je krenulo, i vratio se prijeko potreban mir i u svlačionicu i među navijače NK Osijeka. Pokazalo se to nakon tri uzastopne pobjede, s gol razlikom 14-1!

Ivan Meštrović   FOTO:STV
Piše: Republika.eu

No, u zraku je još uvijek ostalo "visjeti" pitanje trenera, jer Kulešević ispred svog imena još uvijek ima titulu vršitelja dužnosti. Stoga javnost i navijači očekuju bilo kakve vijesti iz bijelo-plavog tabora po tom pitanju.

Posebice nakon što je predsjednik kluba izjavio kako je iz pete ubacio u četvrtu brzinu u traženju trenera...

Kako ekskluzivno doznaje Republika.eu, predsjednik Ivan Meštrović uzeo je predah i otišao u Dubai. No tamo ne sjedi prekriženih ruku, već pregovara s Clarence Seedorfom!

Informacija je to koju smo dobili iz dobro upućenih izvora, no sam komentar predsjednika Meštrovića nismo uspjeli dobiti.

BOGATA KARIJERA

Clarence Seedorf bivši je nizozemski profesionalni nogometaš. Prvi je igrač koji je Ligu Prvaka osvojio s tri različita kluba, Ajax (1995.), Real Madrid (1998.) i Milan (2003. i 2007.).

Za reprezentaciju Nizozemske odigrao je 87 utakmica, a postigao 11 golova.

U trenerske vode krenuo je 2014. kao trener Milana, da bi potom trenirao Shenzhen, Deportivo de La Coruñu, a okušao se i kao izbornik Kamerunske nogometne reprezentacije.

Hoće li od njegova dolaska u Osijek nešto uistinu biti, doznat ćemo vrlo brzo.