Osječko-baranjska

POČINITELJI POZNATI?

Policija na području Slavonskog Broda pretražuje domove osumnjičenika za razbojništvo!

Policijski službenici PU osječko-baranjske u ovim trenutcima na području grada Slavonskog Broda provode pretrage domova osoba koje dovode u vezu sa kaznenim djelom razbojništva koje se dogodilo jučer!

Očevid na mjestu pljačke   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Republika.eu / Hina

[14:10]

Osječko-baranjska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim razbojnicima koji su u ponedjeljak pucali na dvojicu zaštitara koji su u kombiju prevozili novac, koje su ranili te opljačkali zasad neutvrđenu količinu novca.

Iz policije su u utorak izvijestili kako se oružani napad na vozilo zaštitarske tvrtke dogodio jučer nešto prije 15 sati, na cesti između mjesta Koprivna i Hrastin kod Osijeka.

Nakon pljačke razbojnici su pobjegli u nepoznatom smjeru.

Na tom području i dalje su pripadnici Interventne te temeljne i prometne policije koji detaljno pretražuju teren, a cijelo je područje osigurano i građani mogu biti mirni, rekao je glasnogovornik osječko-baranjske policije Zoran Kon.

Iz ove policijske uprave pozivaju građane da, ako primijete neku sumnjivu osobu, istoj ne prilaze, već o tome obavijeste policiju.

U osječkom KBC-u kažu kako je jedan od ranjenih zaštitara nakon liječničke obrade pušten na kućnu njegu, dok je drugi hospitaliziran na Odjelu za traumatologiju te se nalazi izvan životne opasnosti.