Crna kronika

CRNA STRANA DERBIJA

BBB-ovci pripremali napad molotovljevim koktelima na Torcidu!

Povodom utakmice na Maksimiru između GNK Dinamo i HNK Hajduk, koja je počela jučer u 18 sati, policijski službenici su poduzimali mjere i radnje kako bi osigurali siguran prolazak gostujućih navijača na području Policijske uprave zagrebačke, prema stadionu.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Media Servis

Tom u prilikom priveli tri osobe u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli, priopćili su iz PUZ-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Naime, na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice oko 17.50 sati, policijski službenici su uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli. Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir. Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid. Do sada, u službene prostorije je iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u službene prostorije privela više osoba (napad na žensku osobu i vozilo). Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu (posjedovanje pirotehnike i droge)", stoji u priopćenju.