Crna kronika

CRNI VIKEND NA HRVATSKIM CESTAMA

Teška nesreća u Bjelovaru. U prometnoj nesreći poginuo 19-godišnji vozač

U promentoj nesreći u Velikoj Pisanici poginuo je 19-godišnji vozač, dok su dvojica suvozača zbog dobivenih ozljeda zadržani na bolničkom liječenju, priopćili su iz PU Bjelovarsko-bilogorske.

Piše: Media Servis

"Danas 15. prosinca oko 01,05 sati, u Velikoj Pisanici, osobni automobil marke „Volkswagen Vento“ (KT) kretao se Ulicom hrvatskih mučenika da bi u jednom trenutku desnim kotačima zahvatio desnu bankinu nakon čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio u lijevi putni jarak, a potom u nekontroliranom kretanju naletio na metalnu dvorišnu ogradu kbr. 137 te je došlo do podizanja vozila i udara u zid kuće istog kućnog broja, nakon čega se osobni automobil prevrnuo na krov.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 19-godišnjak koji je u vozilu zatečen na mjestu vozača, dok su 17-godišnjak i drugi 19-godišnjak, koji su se u trenutku prometne nesreće također nalazili u osobnom automobilu, radi zadobivenih ozljeda vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar, gdje su zadržani na daljnjem liječenju, a ozljeda će im se kvalificirati nakon dovršetka medicinske obrade.

Očevidom ove prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru.

Ovo je deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske", stoji u priopćenju.