Politika

VERBALNI NAPAD NAKON SUČELJAVANJA

Marko Pavić: Zbog Madžara stožer se ispričao Milanoviću

Ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Marko Pavić u petak je rekao kako smatra da je incident Tomislava Madžara riješen nakon što se stožer Kolinde Grabar Kitarović ispričao Zoranu Milanoviću kojega je Madžar verbalno napao nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata.

Verbalni sukob savjetnika predsjednice Tomislava Madžara i Zorana Milanovića   FOTO:Boris Kovacev / CROPIX
Piše: HINA

 "I gospodin Madžar je rekao da mu je žao, stožer se ispričao. Vjerujem da je time stvar riješena", izjavio je Pavić uoči sjednice Vlade.

Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar u četvrtak je, nakon sučeljavanja na HRT-u, verbalno napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića dok je komentirao kako je Kolinda Grabar Kitarović bila u Nadzornom odboru tvrtke Kontinental prijevoz Leona Sulića, osuđenog tajkuna kojeg je kao predsjednica kasnije pomilovala. 

"Vjerujem da će predsjednica i večeras biti pobjednička, jučer smo imali odličan skup, bila je odlična debata, vjerujem da idemo u završnicu kampanje i u pobjedu", izjavio je Pavić.

U zadnje dane kampanje, poručio je, svi moraju "povući za predsjednicu".  Vjerujem da će ona svojim nastupom u debatama opravdati povjerenje građana i dobiti novi mandat, istaknuo je Pavić.

 (Hina) xvl/xrkor ykt