Nogomet

DERBI KOLA

NK Osijek napadačkom igrom ide po pobjedu nad Dinamom!

NK Osijek nije dobro ušao u proljetni dio sezone i samo dva remija ubilježio u susretima s Goricom i Interom.

Mirko Marić   FOTO:Cropix
Piše: Republika.eu / STV

Priznao je to trener Ivica Kulešević koji je svjestan kako njegova momčad se sada mora iskupiti i to protiv najtežeg mogućeg suparnika, lidera Dinama.

Igrači su spremni na sve izazove a želja Osijekovog stratega je nadmudriti više puta Dinamovu obranu koja je do sada najbolja u ligi.

"Optimista sam, dobro radimo.... i da možemo pobijediti u nedjelju.." Doista hrabra najava Osijekovog trenera koji u derbiju s našom najboljom momčadi uopće ne želi kalkulirati i momčad priprema samo na napadačku igru. Sve misli Bijelo-plavih bit će usmjerene na postizanje gola više od protivnika stoga doista treba u nedjelju očekivati zanimljivu i sadržajnu utakmicu.
 
Što se sastava Osijek tiče takošer nema puno tajni, vraća s ekapetan Škorić i Osijek će igrati s 4 u zadnjoj liniji, nedostajat će ozljeđeni Bočkaj, te kartonirani Lončar i Lopa, a vraćaju s eu konkurenciju Žaper, Jugović i Silva.
Atmosfera pred utakmicu je prava navijačka i očekuje se velika podrška Kohorte i ostalih Osječana pa i velik posjet na stadionu. 
S obzirom i na najavu lijepog vremena, bit će to pravi nogometni ugođaj u Gradskom vrtu, vjeruju svi u Osijeku koji će završiti i zajedničkim slavljem poslije utakmice.
Derbi se igra u nedleju od 15 sati.