Nogomet

1947 KUNA NA ŠTEDNOJ KNJIŽICI

Nogometni klub Osijek slavi rođendan, ponovno dariva novorođene bebe

Svi koji 27. veljače budu rođeni u osječkom KBC-u dobit će 1947 kuna na štednoj knjižici te našu člansku iskaznicu NK Osijek.

Nogometni klub Osijek slavi rođendan, ponovno dariva novorođene bebe   FOTO:NK Osijek
Piše: Republika.eu

NK Osijek ponovno će 27. veljače, kao i proteklih godina, obilježiti svoj rođendan. Riječ je o vrlo popularnoj i u javnosti jako dobro prihvaćenoj akciji "Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali Bijelo-plavi".

Sve novorođene bebe koje toga dana dođu na svijet u rodilištu osječkog KBC-a klub će darivati s 1947 kuna na štednoj knjižici. To je, naime, simboličan iznos u kontekstu godine osnutka najpopularnijeg sportskog kolektiva na istoku Hrvatske koji je svoju nogometnu priču započeo pod imenom Proleter.

Podsjećamo da su spomenutog datuma 2018. rođeni Ana, Ivano, Dull, Lara i Maro, a točno godinu dana kasnije naši su novi sugrađani postali Leo, Dante, Leda i Noa. 

"I njih smo, dakako, posjetili u rodilištu, donijevši poklone i za njihove majke, čestitajući im na prinovama u obitelji. Podrazumijeva se da su sve bebe odmah učlanjene i u Bijelo-plavi navijački klub te dobili pripadajuće iskaznice. Također, za Anu, Ivana, Dulla, Laru i Maru u Gradskom vrtu smo, uz tortu i balone, organizirali proslavu njihovog prvog rođendana, darivajući ih malim klupskim dresovima s brojem 1 na leđima", kažu iz NK Osijek.

Inače, svi projekti na kojim radi NK Osijek, primarno izgradnja Kampa i stadiona, bezvrijedni su bez djece i mladih koji će ih posjećivati. Stoga, klub želi na ovaj način osvijestiti demografski problem grada Osijeka i cijele Slavonije kako bi se trenutna slika što prije izmijenila i postala pozitivnija. 

"Budućnost zasnivamo na onima koji dolaze iza nas, a ničemu se i nikomu ne možemo veseliti više od naših novorođenih. Stoga će biti zanimljivo pratiti kako se broj mini Bijelo-plavih povećava iz godine u godinu, a vjerujemo i sretno odrasta u našoj sredini", kažu u Nogometnom klubu Osijek.