Politika

''NE OSNIVAM STRANKU JER ŽELIM, VEĆ ZATO ŠTO MORAM''

Škoro osnovao Domovinski pokret Miroslava Škore

Politička stranka Miroslava Škore, čija se osnivačka skupština održava u subotu u Zagrebu, zvat će se Domovinski pokret Miroslava Škore.

Piše: Republika.eu / Hina

"Ne osnivam stranku jer želim, već zato što moram", rekao je Škoro. Istaknuo je da u svom pokretu ne želi one koji misle trgovati mandatima te poručio onima koji mu se zato misle priključiti, neka ni ne pokušavaju.

Vladavina prava jedan je od tri stupa svakoga pravednog društva, rekao je Škoro i poručio da vlast postoji kako bi služila narodu.

Osnivačku skupštinu novinari su mogli pratiti isključivo preko prijenosa na Škorinoj Facebook stranici.

No, iako je na osnivačkoj skupštini bilo zabranjeno međusobno fotografijranje, za sada su "isplivale dvije fotografije".

Bivši kandidat za predsjednika Republike Miroslav Škoro rekao je da su dobrodošli svi oni koji su ga podržali u utrci za Pantovčak i razgovarat će s njima dok ne postignu pravičan dogovor, ali i poručio kako jamči da je jedini uvijek sigurni partner hrvatski narod. 

Predstavio je ljude koji su u Domovinskom odboru stranke Domovinski pokret, a oni su: Miljenko Čurić, Anita Freiman, Ivan Enjingi, Nikola Grabovac, Josip Jović, Ivan Krpan, Zvonko Lovrić, Vedran Mlikota, Stipo Mlinarić Ćipe, Igor Peternel, Mario Radić, Ante Rončević, Ivan Šušnjar, Marin Topić, Vesna Vučemilović, Milan Vrkljan i Dinko Škegro.