Nogomet

EVIDENTNA KRIZA IGRE I REZULTATA

Upaljena zvona za uzbunu! Momčad je u karanteni, NK Osijek mora slaviti protiv Varaždina

Nogometaši Osijeka u evidentnoj su krizi i igre i rezultata. Priznao je to i trener Bijelo-plavih Ivica Kulešević u najavi utakmice s Varaždinom. Za Osječane nema vremena ni odmora, i već u 26. kolu igraju novi susret protiv posljednjeplasirane momčadi lige.

Ivica Kulešević   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Buran je tjedan iza nogometaša Osijeka. Završava utakmicom 26. kola u Osijeku protiv Varaždina. Osječani u posljednja tri nastupa nisu zabili gol, a uzeli su tek bod protiv Hajduka uz dva poraza u Rijeci i Puli. Trener Bijelo-plavih Ivica Kulešević svjestan je stanja u momčadi i klubu i priznao je kako su upaljena zvona za uzbunu.

Kulešević je istaknuo kako poslije Istre nije razmišljao o ostavci i kako ju neće dati jer vjeruje u sebe i momčad. Dok god klub ima vjere u njega on će stajati na raspolaganju. Poduzete su i neke oštre mjere, momčad je otišla u karantenu uoči utakmice koja je sigurno najvažnija do sada.

Kulešević je dodao kako razumije nezadovoljstvo i ogorčenje navijača koje je posve opravdano, ali da isto tako od njih očekuje i podršku na predstojećoj utakmici, jer momčadi će ona biti neophodna za konačan izlazak iz krize. 

Samo jedna pobjeda može biti okidač za povratak samopouzdanja u cijeli sastav i Kulešević vjeruje da će se to dogoditi. U sastav se vraća Bočkaj, najavljene su nove promjene, Grezda i Pilj će zaigrati od prve minute uz još nekog novog igrača. 

Utakmica Osijek-Varaždin igra se u subotu od 17 i 30 u Gradskom vrtu.