Politika

VRKIĆ NAPAO ŠKORU

''Kako se on usudi svoj pokret nazvati Domovinski!? Pa čovjek je utekao u Ameriku kada je Tuđman došao na vlast''

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić nakon 27 godina apstinencije izlazi kao kandidat na parlamentarne izbore, i to unatoč tome što je zagazio u 74. godinu i unatoč zdravstvenim problemima s kojima živi posljednjih nešto više od godinu dana.

Gradonačelnik Osijeka napao Škoru: ''Kako se on usudi svoj pokret nazvati Domovinski!? Pa čovjek je utekao u Ameriku kada je Tuđman došao na vlast''   FOTO:STV
Piše: Republika.eu

Vrkićev oporavak od posljedica kardiovaskularnih problema i moždanog udara odvija se dobro, a kako sam za sebe kaže da mu mozak radi 100 na sat, prihvatio je ponudu Ivana Vrdoljaka za izlazak na izbore na listi HNS-a u 4. izbornoj jedinici, piše Jutarnji list.

Komentirao je kako će se rasplesti situacija u 4. izbornoj jedinici. Vrkić smatra kako će biti vrlo burno, te da velike stranke imaju prednost.

"Više dobroga želim SDP-u, ali volim i Plenkovića", rekao je Vrkić.

Komentirao je i listu Miroslava Škore.

"Šteta je što od jednog dobrog pjevača napravimo lošeg političara. Mi koji smo iz Osijeka znamo da je on utekao u Ameriku u trenutku kada je Franjo Tuđman došao na vlast. Žao mi je što se čovjek koji se nije borio za Hrvatsku u trenutku kada je trebalo, usudi svoj pokret nazvati Domovinski", rekao je Vrkić.