Osječko-baranjska

GUŽVA NA ''AUTOPIJI''

Osječka autotržnica ponovno otvorila svoja vrata

Osječka autotržnica ponovno je otvorila svoja vrata! Nedjeljno prijepodne prije ručka mnogi su iskoristili za povratak na staro - obilazak i kupovinu na popularnoj "autopiji". Kao i inače prodaje se sve i svašta – od rabljenih vozila na četiri do dva kotača pa sve do najsitnijih alata i aparata.

Osječka autotržnica ponovno otvorila svoja vrata   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Nakon dva mjeseca stanke ponovno poznat prizor na Autotržnici. Posve je jasno – i prodavači i kupci jedva su dočekali nedjeljno prijepodne.

A ni ova nije loše počela. Kupaca već od ranog jutra kojima je dolazak na autrotržnicu već dobro poznata rutina.

A uvijek se i nešto nađe. Od tehnike, dijelova za aparate kojih više nema po trgovinama, starih alata i ostalih sitnica za sitne popravke.

Zadovoljan kupac postaje vjeran kupac, znaju to prodavači. I dok alati, sadnice i sve što spada pod tzv "sezonsku prodaju"  za rad na zemlji ili vrtu ovih dana lako nalazi svog kupca.

S automobilima prodaje ide nešto teže. Sve ovisi o godištu i modelu, a domaća ili strana registracija u drugom je planu, pa ako je i volan na drugoj strani kao na jednom crvenom Passatu.

Ima i mlađih i starijih godišta, a cijenu se kod većine može i spustiti. Povoljnije nego drugdje. A prošetati ne košta ništa, a mnogim Osječanima, pa i šire, upravo je to najdraža navika.