Nogomet

NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE NA KRAĐU

Ivan Meštrović: ''Ovo je samo refleksija društva u kojemu živimo gdje su često na nekim funkcijama nedovoljno stručni kadrovi''

Predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović prokomentirao je susret na Rujevici, kao i incident nakon utakmice, kada je Eros Grezda udario napadača Rijeke Antonija Mirka Čolaka. " To su skandalozne pogreške zbog kojih bi se trebali crvenjeti u četvrtoj, a kamoli ne u prvoj ligi ili u polufinalu Kupa", rekao je Meštrović.

Ivan Meštrović: ''Ovo je samo refleksija društva u kojemu živimo gdje su često na nekim funkcijama nedovoljno stručni kadrovi''   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Republika.eu / 24sata

Mi u NK Osijeku imamo krilaticu #ništanijeslučajno. To su skandalozne pogreške zbog kojih bi se trebali crvenjeti u četvrtoj, a kamoli ne u prvoj ligi ili u polufinalu Kupa. Ovo je samo refleksija društva u kojemu živimo gdje su često na nekim funkcijama nedovoljno stručni kadrovi”, kazao je za 24sata Ivan Meštrović.

NAJAVIO ŽALBE

"Klub će sigurno iscrpiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju. Još konkretno ne mogu reći što ćemo napraviti, da ne bih ugrozio istragu", rekao je kiselo se nasmijavši.

Komentrao je i incident nakon utakmice, kada je Eros Grezda udario Rijekinog Antonija Mirka Čolaka.

"Nisam bio nazočan, napustio sam stadion. Nisam svjedočio tom događaju, a sportaši su uvijek osjetljivi na nepravdu. Postupke poput Grezdinog ne opravdam, ali očigledno su mu prethodile radnje s kojima također nismo u potpunosti upoznati. Za sada u klubu nećemo kazniti Grezdu, moramo vidjeti što se točno dogodilo. Očito je to bila njegova reakcija na nešto", dodao je Meštrović.