Vukovarsko-srijemska

TORDINCI

Učenici pobijedili Čilića i društvo na igralištu koje im je Marin darovao

Hrvatski tenisači i tenisačice predvođeni Marinom Čilićem u subotu su posjetili Osnovnu školu Tordinci, gdje je izgrađeno multifunkcionalno sportsko igralište financirano sredstvima iz Zaklade Marina Čilića.

Učenici pobijedili Čilića i društvo na igralištu koje im je Marin darovao   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Republika.eu /Hina

Kako bi vlastitim primjerom ukazali na važnost sporta za razvoj i zdravlje djece, Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Nikola Mektić, Franko Škugor, njihove kolegice Donna Vekić i Ana Konjuh te mlade nade hrvatskog tenisa Antonia Ružić i Duje Ajduković, odigrali su nogometnu utakmicu s djecom Osnovne škole Tordinci. Mlade domaće snage su slavile sa 2-1.

Igralište u Tordincima prvo je kojeg je financirala Zaklada Marin Čilić. Sredstva za gradnju prikupljena

su prošle godine u Zagrebu na humanitarno - sportskom spektaklu "Gem Set Hrvatska", na kojem su sudjelovale gotovo sve najveće hrvatske sportske zvijezde.

Ovim multifunkcionalnim igralištem 120 djece OŠ Tordinci, u čijem je dvorištu igralište sagrađeno, konačno je dobilo sportski prostor u kojem će moći imati nastavu iz tjelesnog odgoja, ali i provoditi svoje slobodno vrijeme. Na igralištu će im se i pridružiti i stariji vršnjaci iz sva četiri mjesta općine Tordinci koja do sada nije imala ni sportsku dvoranu ni igralište.