Nogomet

POBJEDA JE IMPERATIV

NK Osijek zanima samo pobjeda nad Lokomotivom

Nogometaši Osijeka nakon ispadanja iz Kupa okreću se prvenstvu gdje imaju jasan cilj, izboriti Europu, ali i pokušati napasti 2. mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Bijelo-plavi u nedjelju gostuju kod Lokomotive u Zagrebu koja je izravni konkurent i ima 4 boda prednosti nad Osječanima.

Trener NK Osijek Ivica Kulešević   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Ožiljci od Kup utakmice s Rijekom još su prisutni i teško će se psihički vratiti u borbu za bodove, ali Osijek za to mora biti spreman i već u nedjelju u utakmici 27. kola Prve HNL protiv Lokomotive pokazati zube, ali i inat i pobjedom se vratiti na najbolji način.

Voljni smo svima pokazati da su Osijek prerano otpisali i kako se nećemo predati, istaknuo je Kulešević koji je posebno naglasio kako će nedostajati Mađar Kleinheisler i napadač Grezda. Osijekovom strategu nije jasno kako nije poništen crveni karton Laszlu s obzirom da ga nije zaslužio u Rijeci.

Osijek ima 4 boda manje od Lokomotive, koja je mjesto iznad njih na ljestvici i Kulešević ističe da ih zanima samo pobjeda i tri boda, jer s tim se može vratiti mir i raspoloženje u klub i svlačionicu i naravno održati korak za vodećima. 

U stastav bi umjesto Laszla trebao ući Jugović, a umjesto Grezde Ndokit ili Mance. Utakmica u Kranjčevićevoj igra se u nedjelju od 21 i 05 i to bez gledatelja. Nadaju se svi kako se i najavljuje da će se publika vratiti na stadione već u sljedećem 28. kolu.