Osječko-baranjska

HDSSB-OV ODGOVOR ANUŠIĆU

''Najavljujemo kandidata za župana Osječko-baranjske županije i gradonačelnika grada Osijeka na nadolazećim lokalnim izborima''

Nakon što je nositelj HDZ-ove liste u 4. izbornoj jedinici Ivan Anušić priznao kako je upravo on, unatoč uvjeravanjima iz vrha HDZ-a, bio prepreka tomu da se na listi u 4. izbornoj jedinici ne nađe HDSSB-ov Josip Salapić, koji će put u sabor na koncu tražiti kroz 7. izbornu jedinicu, stigao je odgovor iz HDSSB-a.

HDSSB u kampanji za parlamentarne izbore s Josipom Salapićem kao kandidatom u 7.izbornoj jedinici   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu

"Prema našoj analizi, smatrao sam da nam kandidatura Josipa Salapića u IV. jedinici ne bi donijela nikakvu dodanu vrijednost, nego možda baš suprotno. Mislim da bi došlo do određenog protesta, prvenstveno naših vjernih članova i birača. Zato je dogovoreno da Salapić ide u VII. jedinicu. Došlo je i sazrelo vrijeme da lista u IV. jedinici bude onakva kakvu traži teren", rekao je novinarima Ivan Anušić prije nekoliko dana.

PROČITAJTE: HDZ na liste ugurao čelne ljude Hrvatskih šuma, cesta, voda... Hoće li se Anušićeva samovolja stranci obiti o glavu?

Odgovorio mu je HDSSB, i to putem Facebooka, objaviviši fotografiju Salapića u društvu premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i ministra Tome Medveda.

"HDSSB u kampanji za parlamentarne izbore s Josipom Salapićem kao kandidatom u 7.izbornoj jedinici, usput najavljujemo i kandidata za župana Osječko-baranjske županije i gradonačelnika grada Osijeka na nadolazećim lokalnim izborima", napisali su.