Vukovarsko-srijemska

[VIDEO] NOVA OBJAVA NIKOLE KAJKIĆA

Zvonka Pavlovića 1992. godine ubila trojica četnika, no on se u evidencijama Ministarstva ne vodi kao nestala osoba u Domovinskom ratu u Vukovaru!

Nakon što je objavio video potresnog svjedočanstva čovjeka, po nacionalnosti Srbina, koji je otkopavao i zakopavao žrtve ubijene u Veleprometu, Nikola Kajkić, susprendirani hrvatski policajac, na svom je Facebooku objavio novu vijest i video objavu. Riječ je, navodi, o ratnom zločinu ubojstva Zvonka Pavlović iz Vukovara, početkom 1992. godine, a koji je prema Kajkićevim navodima ubijen od strane trojice četnika ili pobunjenih srba. No, on se ne vodi u evidencijama Ministarstva kao nestala osoba u Domovinskom ratu u Vukovaru!

Video koji je na svom Facebooku objavio Nikola Kajkić   FOTO:Screenshot Facebook
Piše: I.K. / Republika.eu

Objavu Nikole Kajkića prenosimo u cijelosti:

"Idemo dalje...
(Obavezno pogledajte video u prilogu)

Sad govorim o ratnom zločinu ubojstva Zvonka Pavlović iz Vukovara, početkom 1992. godine, ubijen je od strane trojice četnika ili pobunjenih srba:

-Željko Curnić iz Vukovara,
-osoba pod nadimkom TRBO iz Vukovara,
-NN osoba iz Vukovara,

Sva trojica pripadnici SAO Milicije a kasnije i policije, Zvonko Pavlović ubijen je u današnjoj Županijskoj ulici (preko puta Vukovarske bolnice), i zakopan u šatorskom krilu u dvorištu iste kuće.

Do danas nije pronađen ili identificiran, međutim neshvatljiva je činjenica da se ZVONKO PAVLOVIĆ ne vodi u evidencijama Ministarstva kao nestala osoba u Domovinskom ratu u Vukovaru, također je neshvatljivo da ga je majka do svoje smrti (2016.), potraživala a da to nigdje nije evidentirano.

Ubojstvo Zvonka Pavlovića i njegove ubojice kao i moguću lokaciju gdje mu se nalazi tijelo otkrio sam uz pomoc ŽM kao i pomoć još nekoliko osoba....

Međutim i dalje se ne mogu oteti dojmu da ga nema među ubijenim i nestalim, pa je logično pitanje kako onda naći njegove ubojice i kako naći njegove posmrtne ostatke??

To sve govori o činjenici kako nam je sustav neorganiziran i neučinkovit a o čemu govorim već duži niz godina.

Ps. Imam za potrebu reći da sam nezakonito suspendiran i udaljen od duznosti, i to samo zahvaljujući koalicijskoj vlasti i sada je nesporno zaštiti zločinaca, moram naglasiti da ja ništa nisam krivotvorio, niti sam bilo što krivo u svom poslu učinio, zahvaljujući samo čokolada koaliciji i slatkom koalicijskom partneru dogodilo mi se to sto mi se dogodilo, ali istinu nikada nećete moći spriječiti da izađe na vidjelo, istina je jača i od Vas, od svih nas......

Hvala svima na podršci, idemo dalje."