Nogomet

[VIDEO] PROBUDIO SE VELIKI INAT

NK Osijek uz navijače izvan stadiona ide po povijesni uspjeh, Kohorta napravila spektakl na treningu!

Veliki dan pred svim navijačima nogometnog kluba Osijek i sam klub. Utakmica odluke u posljednjem kolu sezone u izravnoj borbi s konkurentom za plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. U građanima Osijeka i navijačima probudio se veliki inat nakon nerazumljive odluke HNS-a da se igra pred praznim tribinama.

Kohorta na treningu NK Osijek   FOTO:Republika.eu
Piše: Dario Andraković / Republika.eu

Nećete ostati bez naše podrške nas glas čut će se i oriti ispod tribina stadiona, još smo jači i motiviraniji nakon ovakve bezobrazne odluke HNS-a, ističu navijači Osijeka i poručuju svojim ljubimcima uoči utakmice godine, desetljeća, a možda i cijele klupske povijesti. 

Igrači s uspremni za 90 minuta rata na travnjaku, borbe do posljednje kapi znoja. Vjeruju u pobjedu i veliki uspjeh, zaslužili su to svojim igrama ove sezone.

Nezadovoljstvo odlukom HNS-a da se utakmica igra bez publike izrazio je i župan osječko-baranjski Ivan Anušić, koji je istaknuo kako ovom odlukom dolazi do još većih problema za građane i veće mogućnosti zaraze.

Što je tu je, promjena nema i odluka je donosena i sve ide na dušu HNS-a. U ovoj utakmici je velik ulog, u njoj je cijela sezona, svjesni su toga i trener i igrači, a pritisak neće i ne smije djelovati na momčad, oni se njime moraju znati nositi.

Trener Osijeka ističe kako nije pobornik povjesnih utakmica i takav epitet neće staviti pred igrače, jer treba biti mirne i hladne glave, vruće krvi i velikog srca. 

Osijek je spreman i svi nestrpljivo čekaju dvoboj. Koliko je momčad željna igre i velikog uspjeha pokazuje činjenica kako i ozljeđeni igrači žele igrati, Bočkaj iako ne može praktički stati na nogu, rekao je da je spreman ako ga trener treba. 

Nedostajat će on, Kleinheisler i Grezda, vraća se Jugović, ali nema sumnje da će sutra biti 11 boraca na terenu, plus oni koji uđu s klupe. Vjeruju svi u veliko slavlje poslije utakmice, i igrača i navijača kasnije izvan stadiona, jer iako ne mogu na tribine u ovom povjesnom ogledu, nitko im neće moći uzeti ono što im pripada, uspjeh kluba i veliko slavlje koje će vjerujemo trajati čitavu noć.