Gost komentator

ZORAN VUKMAN

Osim korumpiranog političkog sustava, imamo i korumpiranu kaptolsku kliku!

"Kako ćemo se nadati Božjem blagoslovu ako pola ovog naroda još slavi Tita a u Zagrebu, gdje smo nekad imali svece poput Merza, Stepinca i o. Antića imamo sada korumpiranu kaptolsku kliku!? A živućim svecima ni traga ni glasa", piše među ostalim na svom Facebooku Zoran Vukman.

Zoran Vukman   FOTO:Facebook
Piše: Zoran Vukman / Facebook

Osvrt Zorana Vukmana prenosimo u cijelosti:

"Nakon što su iz jame Jazovke izvađeni ostaci 814 žrtava masovnog pogubljenja koje su nad ranjenicima iz zagrebačkih bolnica i časnim sestrama koje su ih njegovale, 1945. godine izvršili partizanski, komunistički zločinci, pripadnici zloglasne Titove vojne milicije Ozna, u hrvatskoj javnosti, medijima, Saboru, među političarima - nitko da je trepnuo.

Umjesto da se nacija digla na noge, jer iskopane su iz Jazovke tri Ovčare, da su krenula pitanja o počiniteljima i naredbodavcima zločina, da se itko normalan skandalizirao nad činjenicom da jedan tako strašan zločin ostaje nekažnjen i skrivan zadnjih 30 godina jednako kao što je bio skrivan gotovo pola stoljeća - sve je prekrila bijedna, hrvatska ravnodušnost. Kako onda neće Bog na nas biti gnjevan? Pa mi živimo u simbiozi sa zločincima, u simbiozi s laži!

Čitav korumpirani hrvatski sustav, "strukture grijeha" i "grijeh struktura", umrežen od Kaptola i Banskih dvora do Pantovčaka ali i s bandićevskom gradskom uhljebarnom, toliko je gadljiv, da nije veliko čudo da se na Zagreb sručilo nebo, i korona, i potres i povodanj, i da su katedrala i isusovačka bazilika teško oštećene, da je Zagreb prepušten stihiji, a narod sam sebi i dragome Bogu!

Jadni li smo, kakvi smo, čudo je da još postojimo!

Je li se itko sjetio u Saboru predložiti zakon da se OZNA i Udba proglase zločinačkim orgranizacijama i eto pravne osnove za provedbu lustracije svih još živućih službenika i suradnika tih mračnih institucija!?

Kako ćemo se nadati Božjem blagoslovu ako pola ovog naroda još slavi Tita a u Zagrebu, gdje smo nekad imali svece poput Merza, Stepinca i o. Antića imamo sada korumpiranu kaptolsku kliku!? A živućim svecima ni traga ni glasa."