Nogomet

BEZ GLEDATELJA

U Krešimirovu gradu borba za Rabuzinovo sunce Rijeke i Lokomotive

Pred nama je veliko finale Hrvatskog nogometnog kupa. Za naslov i Rabuzinovo sunce bore se Rijeka i Lokomotiva, drugi i treći klub nakon završenog HNL-a. Lokosi su ostvarili najveći trenutak u povijesti, plasman u kvalifikacije Lige prvaka, a Rijeka brani titulu od prošle sezone. Susret se igra u Šibeniku, a početak je u 20 i 30 bez prisustva gledatelja.

Ilustracija   FOTO:S. Hermann & F. Richter / Pixabay
Piše: Ilustracija

"Znamo da će biti teška utakmica jer Lokomotiva je jaka i brza momčad sa dobrom tranzicijom. Želja mi je da se već na početku nametnemo i imamo svoj ritam. Šteta što neće biti publike jer bi to bio pravi spektakl. Sami smo sebe uveli do ove jako dobro situacije i htio bi da igrači uživaju na terenu, pokažu što znaju i sve će to onda biti dobro", rekao je trener Rijeke Simon Rožman.

U svoj rodni grad Šibenik trener Lokomotive doveo je igrače na finale Kupa što je sigurno poseban motiv za Gorana Tomića.

"Želimo sezonu završiti sa trofejom, osvojiti Kup i onda ćemo se okrenuti novoj sezoni. Nam nitko ništa nije poklonio, sve smo zaslužili na terenu igrajući izvanredan nogomet cijelu sezonu o ovo nam je nagrada za sve te igre", poručio je strateg Lokosa.