Gost komentator

MARIN VLAHOVIĆ O ZAMJENICI GRADONAČELNIKA GLINE

''Nemojte mi samo od dotične praviti heroinu cijele Banovine, Hrvatske i svih njenih građana, jer ona to zasigurno nije''

Zamjenica gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić u ovoj se tragediji bavi i samopromocijom svog lika i djela, slikajući se sa starim i napuštenim Srbima, koji su jednako loše ili gore, živjeli i prije potresa. napisao je među ostalim na svom Facebooku istraživački novinar Marin Vlahović.

Zamjenica gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Facebook Marin Vlahović

Vlahovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

"Zamjenica gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić, članica je Demokratskog Saveza Srba, stranke koja je čak napala i potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, zato što je sudjelovao u obilježavanju Oluje u Kninu. Na svoju dužnost izabrana je iz redova srpske nacionalne manjine i predstavlja isključivo njihove interese. 

To je još jednom pokazala selektivnim osiguravanjem pomoći i sudjelovanjem u nabavi robe i stambenih kontejnera iz Srbije, isključivo za pripadnike srpske nacionalne manjine. 

Gospođa se u ovoj tragediji bavi i samopromocijom svog lika i djela, slikajući se sa starim i napuštenim Srbima, koji su jednako loše ili gore, živjeli i prije potresa. Akcija zaklade Solidarna i Bakšić Mitić, usmjerena je na prikupljanje novca za unesrećene pripadnike srpske manjine, ne i za Hrvate na istom području. Sa svim navedenim, nemam problema. Na žalost, takva je politika. Nemojte mi samo od dotične praviti heroinu cijele Banovine, Hrvatske i svih njenih građana, jer ona to zasigurno nije."