Virovitičko-podravska

EU FONODVI

Virovitica želi novce Europske unije

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavili su Poziv za iskaz interesa za 2013. godinu

Zastava Europske unije   FOTO:Ilustracija
Piše: Republika.eu / Virovitica.info

Riječ je o programu pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije Potprogram „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima“.

Regionalni koordinator, Razvojna agencija VIDRA, zadužena je, između ostaloga, i za promidžbu Potprograma te je 25. veljače 2013. godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje. Na radionici su ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Sanja Bošnjak i voditeljica Odjela za regionalni razvoj Nataša Katalinić dale sudionicima radionice osnovne informacije o Programu, pojasnile cjelokupni postupak provedbe Potprograma, obveze dionika u procesu, pojasnile su plan izvršenja pojedinih aktivnosti te dale upute za popunjavanje aplikacijskih obrazaca i pojašnjenja vezana uz tematske ciljeve i prioritete EU 2014-2020.

Rok za dostavu projektnih prijedloga regionalnom koordinatoru VIDRA-i, koja i ocjenjuje projekte, je do 22. ožujka 2013. godine, piše Virovitica.info.

IZVOR: Virovitica.info