Glazba

NAJAVA KONCERTA

Goran Bare i Majke u Osijeku

Nekadašnje osječko kino Slavija 15. ožujka ugostit će na osječkom rock koncertu godine legendarne Majke.

Goran Bare   FOTO:Slavko Midzor/PIXSELL
Piše: Radio Osijek

Majke predvođene karizmatičnim frontmenom Goranom Bare u Osijek dolaze u organizaciji udruge Klub Mini Teatar. Iako je prvotno planirano kako bi se koncert održao u prostoru Kluba Mini Teatar u Tvrđi, zbog već sada velikog zanimanja organizator je svirku preselio u Slaviju koja može primiti daleko veći broj posjetitelja. S obzirom na to da je bivše kino tradicionalno poznato kao hladan prostor, organizator koncerta obećao je kako će se potruditi zagrijati Slaviju. A za zagrijavanje publike pobrinut će se legendarni osječki bend Galebovi, koji će nakon dvadesetak godina ponovno zasvirati s Majkama.

Radio Osijek vodi 3 vjerna slušatelja na koncert. Dovoljno je poslati mail s podacima (i brojem mobitela) na radioosijek@hrt.hr i podsjetiti nas da želite na koncert. Izvlačenje dobitnika 2 dana prije koncerta.

 

Najbrži kupci dobit će ulaznice po povoljnijoj cijeni, naime svi oni koji ulaznice kupe do kraja veljače dobit će ih po cijeni od 50 kuna. Već u ožujku cijena će iznositi 60 kuna, a na dan koncerta, ako ih preostane, iznosit će 75 kuna.

Vrata Slavije otvaraju se u 21 sat, a pretprodajna mjesta dostupna su diljem Slavonije.
Osijek: Kesten, Sax, Matrix, Quasimodo, Excalibur
Vukovar: Caffe, The Best
Đakovo: Fontana
Donji Miholjac: Glenn`s
Valpovo: Prandau
Našice: Roko
Slavonski Brod: Rupa
Beli Manastir: Lymmar