Najnovije

[UŽIVO] QUADRILLA 2013.

Prijenos ispraćaja maturanata

Televizija Slavonije i Baranje ove Vam godine donosi izravan prijenos Quadrille 2013., tradicionalnog plesa za ispraćaj maturanata koji se na području Osječko-baranjske županije organizira već devetu godinu zaredom. Nakon plesa pogledajte i kako se maturanti zabavljaju na lijevoj obali Drave.
NBA DOIGRAVANJE

Poznati finalisti Zapadne konferencije

Najpopularnija košarkaška franšiza na svijetu, američki NBA ulazi u samu završnicu. Svoje mjesto u finalnoj seriji Zapadne konferencije izborili su Memphis Grizzliesi i San Antonio Spursi.
DRAGO HEDL OSUĐEN ZA KLEVETU

Sud smatra kako je svjesno iskrivljavao činjenice!

Općinski kazneni sud u Zagrebu presudio je da je osječki novinar Drago Hedl kriv za klevetu jer je “kao novinar dnevnih novina Jutarnji list u namjeri da naškodi časti i ugledu privatne tužiteljice Irene Lenić iznio neistinite tvrdnje.”
PLETERNICA

Poslovna prilika mladim poduzetnicima

U nazočnosti predstavnika Požeško-slavonske županije, županijskih gradova i općina, gospodarstvenika te predstavnika javnog i vjerskog života u pleterničkoj je Industrijskoj zoni svečano otvoren Tehnologijsko–inovacijski centar s poduzetničkim inkubatorom.
MINISTAR ZMAJLOVIĆ

Rušit ćemo barijere u zelenom gospodarstvu

U sklopu 4. Zagrebačkog energetskog tjedna dodijeljene su ovogodišnje nagrade za razvoj zelenog gospodarstva Greenovation 2013.
NORIJADA

Maturanti Osječko-baranjske županije kraj školovanja obilježavaju plesom

Devetu godinu zaredom Osječko-baranjska županija i Grad Osijek organiziraju ispraćaj maturanata.