Najnovije

BUNDESTAG

Njemačka ratificirala hrvatski pristupni ugovor

Za je glasovalo 583 zastupnika, šest ih je bilo suzdržanih.
OTVORENO U SPLIT PO POBJEDU

Žitnjak sprema iznenađenje Hajduku!

Nogometaši Osijeka otputovali su na put u Split gdje će sutra u okviru 32. kola MAXtv Prve lige odigrati susret s Hajdukom.
PRIGOVOR HDSSB-a ŽIP-u

Vrkić grubo krši pravila izborne promidžbe

Letci s naslovom “Obavijest o biračkom mjestu“, koji su jučer zatrpali sandučiće Osječana, a kojima se insinuiralo na službene obavijesti izbornih povjerenstava, s tim da se na ovima sugerira i broj liste i broj kandidata za kojega treba glasati, ali bez da ga je potpisala ijedna stranka ili kandidat, bili su razlog da Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje i predsjednik ove stranke Vladimir Šišljagić podnesu žurni prigovor Izbornom povjerenstvu Osječko-baranjske županije.
QUADRILLA 2013.

Prijenos ispraćaja maturanata na Slavonskoj TV!

Televizija Slavonije i Baranje ove Vam godine donosi izravan prijenos Quadrille 2013., tradicionalnog plesa za ispraćaj maturanata koji se na području Osječko-baranjske županije organizira već devetu godinu zaredom. Nakon toga pogledajte i kako se maturanti zabavljaju na lijevoj obali Drave.
ODLAZI NA KRAJU SEZONE

Umirovio se David Beckham

Proslavljeni engleski nogometaš David Beckham objavio je da će se na kraju sezone umiroviti od aktivnog igranja nogometa.
KREŠIMIR BUBALO

Stabilizirali smo grad, sada slijedi razvojni mandat

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo kandidat je HDSSB-a za čelno mjesto slavonske metropole i za sljedeće četiri godine. Bubalo je objasnio što mogu očekivati građani ako mu opet poklone povjerenje.