Najnovije

VRIJEDNA DONACIJA

Gradu Vukovaru 5,8 milijuna kuna za zbrinjavanje otpada

Prema donesenoj odluci Vukovaru je odobreno 2,3 milijuna za kupovinu stroja kompaktor, 2,3 milijuna kuna za kupovinu posuda i kontejnera i još 1,2 milijuna kuna za kupovinu posuda u kojima će se odlagati papir, staklo, tvrdi bio otpad.
MINISTARSTVO UPRAVE

Glasovati se može i bez osobne, ali s potvrdom o glasovanju

Građani koji nemaju važeću osobnu iskaznicu i nisu upisani u izvatke iz popisa birača dostavljene na biračka mjesta za lokalne izbore, moći će glasovati na dan izbora uz predočenje potvrde za glasovanje, priopćili su iz Ministarstva uprave.
POLITIČKI ANALITIČARI

Predizborna kampanja nikad dosadnija i kraća

U završnici smo predizborne kampanje uoči nedjeljnog prvog kruga lokalnih izbora. Natječe se nikad više kandidata koji, zbog novog Zakona, troše nikad manje novca, a analitičari se slažu da je kampanja i nikad dosadnija.
PROSVJEDI

Štrajk u Croatia Airlinesu se nastavlja

Prema svemu sudeći, štrajk se u Croatia Airlinesu nastavlja. Uprava je sindikatima kabinskog osoblja i pilota dala rok do 15 sati, nakon što nije pristala na dva od četiri njihovih prijedloga. Sindikati poručuju - uprava je odabrala milijunske gubitke.
CATHERINE ASHTON

Ulazak Hrvatske u EU dobar je za cijelu Uniju

Visoka predstavnica EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Catherine Ashton boravi u službenom posjetu Hrvatskoj. Na Pantovčaku ju je ugostio predsjednik Ivo Josipović. Glavna tema razgovora bio je skorašnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju.
AGENCIJA ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI

Isplaćen drugi dio potpora za prošlu godinu

Zaključno s današnjim danom Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 760 milijuna kuna potpore, čime je završena isplata drugog dijela potpore za 2012. godinu, priopćeno je iz Agencije.