Najnovije

OPTIČKE ILUZIJE

Kako je lako prevariti mozak

Još jedan dokaz da ne trebamo uvijek vjerovati svemu što vidimo jer se ljudski mozak može vrlo lako prevariti. Pogledajte kako!
"U IME OBITELJI"

Za referendum o braku potpisao i Pero Galić

Pero Galić, pjevač i frontmen grupe Opća opasnost - ovogodišnjeg dobitnika Porina za hit godine "Tvoje ime čuvam", pružio potporu građanskoj inicijativi "U ime obitelji".
ŽENE PREDNJAČE U...

Što to ženski mozak ima, a muški ne?

Koliko smo puta čuli rečenicu: "Žene se razlikuju od muškarca!" i obratno? Istraživanje koje je proveo doktor Daniel Amen čak na 46 000 skeniranih ženskih mozgova, napokon nam donosi činjenice koje smo virtualno mislili da su istinite, ali su sada i dokazane.
'SVAKI DAN NEKO NOVO POSKUPLJENJE'

Slavonci ljuti na novo poskupljenje mlijeka

Svakim danom suočavamo se nekim novim poskupljenjima. Iako nije veliko, novo poskupljenje mlijeka razljutilo je Slavonce.
'OVDJE JE UGODNIJE'

Ministri u Valbandonu umjesto na sjednici

U Valbandonu se održava konferencija čelnika policija uoči turističke sezone. U uvodnom govoru ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je da mu je tamo ugodnije nego na sjednici Vlade.
SOLIDARNOST NA DJELU

Dva sindikata Zagrebačkog holdinga pridružila se sa štrajkašima u CA

Podršku štrajkašima u Croatia Airlinesu, štrajkom solidarnosti podržala su dva sindikata Zagrebačkog holdinga i pritom zaradila tužbe za nezakonit štrajk.