Najnovije

[FOTO] AVIONI IZNAD OSIJEKA

Pogledajte vrhunske fotografije aviotretiranja komaraca

Kao što je bilo najavljeno, sinoć je odrađena velika akcija aviotretiranja komaraca na području Osijeka i zelenog pojasa oko grada koji je, zbog obilnih kiša bio prepun komaraca. Područje se tretiralo sa tri zrakoplova.
POLITIKA U OSIJEKU

SDP-ovci nezadovoljni Biljanom Borzan

Tjednik Globus donosi priču o političkoj situaciji u Osijeku uoči lokalnih izbora te piše da će SDP-ov i HNS-ov nestranački kandidat Ivica Vrkić napraviti dobar rezultat, ali će ipak doživjeti poraz. Ovdje treba znati, piše Globus, da SDP-ova organizacija u Osijeku stoji dosta loše.
SINDIKATI SLOŽNI

Nijedna najavljena investicija nije za uklanjanje razlika u razvijenostima regije

Iz Hrvatske udruge sindikata su poručili kako su ekonomska i porezna politika te politika zapošljavanja dosadašnjih Vlada iznjedrile poražavajuće stanje gospodarskih pokazatelja i tržišta rada.
USKOK PONOVO U AKCIJI

Istraga protiv krijumčara ljudi, za četvoricu zatražen zatvor

USKOK je donio nalog o provođenju istrage protiv šestorice hrvatskih državljana, jednog državljanina Kosova te državljanke Bosne i Hercegovine zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj u sastavu zločinačkog udruženja.
ZNAK PODRŠKE

Strojovođe u štrajku solidarnosti

Sindikat strojovođa Hrvatske danas će od 12 do 14 sati zaustaviti sve vlakove u znak podrške Sindikatima pilota i kabinskog osoblja Croatia Airlinesa...
AFERA PLANINSKA

Čobanković nastavlja svjedočenje u slučaju Planinska

Bivši HDZ-ov ministar Petar Čobanković nastavlja svjedočenje u slučaju Planinska. Čobanković je jučer detaljno opisao kako je tekla kupoprodaja zgrade u Planinskoj, od čega je bivši premijer navodno dobio 17 milijuna kuna provizije.