Najnovije

DJEVOJKA DANA

Rem

ZAPRAŠIVANJE IZ ZRAKA

Osijek pobjeđuje komarce

Zbog velike najezde komaraca grad Osijek platio je zaprašivanje iz zraka koje je odrađeno sa tri aviona
NEMA PRIJEVREMENIH IZBORA

Milanović ne odustaje od Plana 21

Nastavljaju se prepucavanja oporbe i vladajućih oko Plana 21. HDZ-ov šef Tomislav Karamarko rekao je da je predsjednik Josipović trebao prije godinu dana tražiti reviziju Plana 21 te je ponovno zatražio da se raspišu prijevremeni izbori.
OPTIMISTIČNE PORUKE

Bundestag glasuje o ratifikaciji hrvatskog Pristupnog ugovora

Došao je i taj dan. Njemačka će, kao posljednja država članica Europske unije, ratificirati Ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji...
KONAČNA VERZIJA

Na Vladi zakon o PDV-u

Konačna verzija zakona o PDV-u danas će se naći na sjednici Vlade. Njime se, između ostalog, propisuje ukidanje oslobođenja od plaćanja PDV-a za slobodne umjetnike, ali i hrvatske branitelje i to pri uvozu osobnih automobila i opreme za obavljanja gospodarske djelatnosti.
VREMENSKA PROGNOZA

Prijepodne suho i umjereno oblačno

DANAS: Nakon relativno svježeg jutra s mogućom sumaglicom, prijepodne će prevladavati suho i umjereno oblačno vrijeme s dosta sunca. Poslijepodne će oblaka biti sve više, a navečer se ne može isključiti mogućnost za malo kiše ili lokalni pljusak s grmljavinom, za što je veća vjerojatnost u zapadnoj Slavoniji. Vjetar slab do umjeren jugoistočni, izraženiji u istočnoj Slavoniji i Baranji. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 14°C, a najviša dnevna od 24 do 27°C.