Najnovije

DRAMA U FINALU EUROPA LIGE

Benfica izgubila naslov u sudačkoj nadoknadi

Nogometaši londonskog Chelseaja novi su pobjednici Europa lige. U finalu, odigranom u Amsterdam Areni, Chelsea je pogotkom Branislava Ivanovića u trećoj minuti sudačke nadoknade, pobijedio Benficu s 2-1.
ULAZ BESPLATAN

Međunarodni dan i Europska noć muzeja

U subotu, 18. svibnja 2013. obilježava se Međunarodni dan muzeja i Europska noć muzeja. U obilježavanje se uključuje i Muzej Slavonije Osijek.
15.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje

Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo podnio je danas dvije tužbe protiv Ivana Grbešića zbog klevete i naknade štete u iznosu od 100 000 kuna. Opća županijska bolnica u Našicama do kraja će ove godine zablistati novim sjajem, a što je najvažnije zdravstvena će zaštita u njoj biti podignuta na višu razinu.
KOMPROMIS ZA OBRTNIKE

Obrtnici će do 2015. PDV plaćati po naplaćenom poslu

U SDP-u kompromis kad je riječ o plaćanju PDV-a. Obrtnici će za sad PDV i dalje plaćati po naplaćenom poslu, kao što je predlagao resorni ministar Gordan Maras.
BRANKO SMERDEL

Neka se Ustavni sud odmah oglasi o referendumskom pitanju

Sudeći prema broju do sad prikupljenih potpisa za referendum o definiciji braka, hrvatski bi građani uskoro opet mogli na birališta.
POLJOPRIVREDA

Skuplje mlijeko, proizvođači u problemima

Pit ćemo skuplje mlijeko. Vodeći proizvođači objašnjavaju povećanje cijena svojih proizvoda za 4 do 5 posto, povećanjem ulaznih troškova, posebno rastom cijena energenata. Proizvođači ne skrivaju da su u problemima.