Najnovije

[FOTO-VIDEO] QUADRILLA

Osječki maturanti odradili generalnu probu

Približavanjem kraja školske godine, maturanti imaju veliki zadatak pred sobom, što uspješnije privesti kraju svoje srednjoškolsko obrazovanje. A kako bi zadnji školski dan što svečanije proslavili, na području Osječko-baranjske županije već se devetu godinu zaredom za maturante organizira plesanje Quadrille, tradicionalnog plesa za ispraćaj maturanata.
JOSIPOVIĆ

IT sektor nas može učiniti konkurentnijima

Počela je jubilarna 20. konferencija Dani otvorenih računalnih sustava. Konferencija se održava u Zagrebu. Cilj je upoznati male tvrtke s mogućnostima priključenja informatičkoj industriji tržišta otvorenih prema Europskoj uniji.
PRELASCI UOČI LOKALNIH IZBORA

350 članova HSP AS prešlo u HSP

Na današnjoj konferenciji za medije u Osijeku koju je vodio predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb medijima su se obratili bivši članovi HSP AS.
ISTRAŽIVANJE PROMOCIJE PLUS

Šišljagiću još jedan mandat. HDSSB najjači u skupštini.

I novo istraživanje koje je agencija Promocija plus za Glas Slavonije provela uoči predstojećih izbora za članove Osječko-baranjske županijske skupštine, kao i za samog župana, pokazuje da u posljednja dva tjedna nije bilo znatnije promjene raspoloženja birača u ovom dijelu Hrvatske.
RIJETKO PRIČAJU O POLITICI

U općini Velika izborni duel oca i kćeri Matajić

Željko Matajić je nositelj lista Hrvatskih laburista, a kćer Jelena HDSSB-ove liste
EUROSONG

Klapa s mora nije se plasirala u finale

Klapa s mora nastupila je sinoć u polufinalu Eurosonga u švedskom Malmöu. Nažalost, Mižerju nećemo gledati u finalu. Pogledajte njihov sinoćnji nastup.