Najnovije

IVICA ŠOLA

S Vrkićem ulijevo? Ma dajte!

Osijek skreće ulijevo - to je proročanstvo, prognoza Nove TV i Mislava Bage, koji je na linku sa Zinkom Bardić, desnom rukom Milanovićeve propagandističke mašinerije. Frca Bago ankete, mlatara brojkama u kojima, naravno, pobjeđuju oni za koje Zoki i Zinka žele da pobijede, od Iloka do Dubrovnika.
RADMAN U SUKOBU INTERESA

Glavni ravnatelj HRT-a mora platiti 15 tisuća kuna!

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo je glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana s 15 tisuća kuna.
OSIJEK SOFTWARE CITY

Osječki informatičari putuju na natjecanje u SAD

Mlade osječke informatičare, učenike III. gimnazije (Matematičke) iz Osijeka i njihovu profesoricu, u Gradskoj upravi primio je danas gradonačelnik Krešimir Bubalo sa suradnicima.
ŠTRAJKAŠI

Nijedno rješenje za CA ne uključuje zadržavanje nesposobnog menadžmenta

Štrajk pilota i kabinskog osoblja Croatia Airlinesa nastavlja se, ali i pregovori s Upravom nakon što jučer nije postignut dogovor. Prema prvim informacijama, nakon nastavka pregovora i štrajkaši i Uprava ostaju pri svojim pozicijama...
UTRKA ZA TRENEROM

Vruća klupa NK Osijek mamac je za sve stručnjake

Iako situacija u nogometnom klubu Osijek nije nimalo bajna, trenerska klupa bijelo plavih uvijek je bila mamac za sve stručnjake. Pred osječkim prvoligašem sigurno je prekretnica u ljetnoj stanci, te nakon stabilizacije u financijskom djelu i završetka preoblikovanja treba početi stvaranje momčadi, u čijem će poslu najveći zadatak imati struka.
2CELLOS

Turneja po Hrvatskoj

Nakon uspješne, unaprijed rasprodane američke turneje, u kojoj su posjetili više od trinaest gradova, 2CELLOS jučer su sletjeli u Zračnu luku Zagreb, javlja Radio Osijek.