Najnovije

ČOBANKOVIĆ

Sanader je bio ljut što Hrvatske šume nisu kupile zgradu u Planinskoj

U nastavku suđenju u slučaju Planinska svjedoči bivši HDZ-ov ministar Petar Čobanković koji je uoči početka procesa priznao krivnju te mu je kazna od jedne godine zatvora zamijenjena radom za opće dobro.
ISTRAŽIVANJE TVRTKE REGUS

Poduzetnici za sve okrivljuju birokraciju

Od ključne važnosti za gospodarski rast, no suočene s ozbiljnim izazovima, manje hrvatske tvrtke pokazale su nesavladiv poduzetnički duh - pokazuje istraživanje koje je naručila tvrtka Regus.
MINISTAR PREDRAG MATIĆ

Tisuću prijava protiv lažnih branitelja

Ministar branitelja Predrag Matić izjavio je da ima tisuću prijava protiv lažnih branitelja koje razmatraju policija i državna odvjetništva, prenosi HTV.
OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA U NAŠICAMA

Novi odjeli i suvremena oprema

Opća županijska bolnica u Našicama do kraja će ove godine zablistati novim sjajem, a, što je najvažnije, zdravstvena će zaštita u njoj biti podignuta na višu razinu. U toj je bolnici mnogo toga napravljeno zadnjih godina – proširena je i dograđena, opremljeni su razni odjeli i upravo se grade novi odjeli.
STOP KRVOPIJAMA

Večeras veliko zračno zaprašivanje komaraca

Ako vrijeme dopusti večeras će se obaviti zračno zaprašivanje komaraca. Djelatnici Odjela za biologiju osječkog Sveučilišta zabilježili su između 15 i 17 uboda komaraca u 15 minuta na podrčju, što je granična vrijednost.
INICIJATIVA 'U IME OBITELJI'

Volonteri izloženi napadima, vrijeđanjima i trganjima plakata

Prije tri dana započelo je izjašnjavanje građana o potrebi raspisivanja referenduma kojim bi se u Ustav RH unijela odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca.