Najnovije

TRAŽE POTPORU ČLANSTVA

Sindikati referendumom do blokade sustava

Petnaest sindikata javnih i državnih službi sutra kreće u trodnevni referendum kojim traže potporu članstva za daljnje sindikalne akcije, uključujući blokadu cijelog sustava.
ŽUPANIJSKI SUD U ZAGREBU

Zabranjen sutrašnji štrajk u HŽ-u!

Županijski sud u Zagrebu donio je pravomoćnu presudu kojom Sindikatu strojovođa Hrvatske zabranjuje održavanje štrajka najavljenog za sutra, 15. svibnja 2013. godine, priopćeno je iz HŽ-a.
UPOZORENJE GRAĐANIMA SLAVONSKOG BRODA

Ne izlazite iz kuća ako ne morate!

Jutros u 8 sati u Slavonskom Brodu izmjerena je koncentracija sumprovodika u zraku čak osamnaest puta veća od granične vrijednosti (126,3 µg/m3). U pitanju je najveća koncentracija sumporovodika ikad zabilježena na mjernoj postaji u Slavonskom Brodu! Granična satna koncentracija za sumporovodik iznosi 7 µg/m3.
KOMENTAR JOVANA DRAGIŠIĆA

Milanović će u nedjelju naučiti bolnu lekciju

Početkom ovog tjedna SDP-ova ministarska ergela odlučila se spustiti u Dalmaciju i pokazati biračima kako podržava svoje kandidate u tom dijelu Hrvatske. Iako je pohvalno to što je premijer odlučio mobilizirati stranačku konjicu i prestati se praviti da izbori ne postoje izvan Zagreba, takav potez dolazi prekasno da bi se nešto sustavno promijenilo.
ANGELINA JOLIE ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Zbog rizičnog gena na preventivnoj mastektomiji

Planetarno poznata glumica Angelina Jolie šokirala je svijet priznanjem da je imala dvostruku mastektomiju kada je saznala da postoji visoki rizik da će oboljeti od raka dojke, odnosno da ima rizični gen.
HNK OSIJEK

Vrhunski doživljaj opere "Nikola Šubić Zrinjski" na otvorenom

Povijesna opera "Nikola Šubić Zrinjski" Ivana pl. Zajca, u subotu, 18. svibnja u 21 sat bit će izvedena na otvorenom, na Trgu Slobode u Osijeku.