Najnovije

POLJOPRIVREDA

Isplaćeno 476,6 milijuna kuna poljoprivredne potpore

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu za odobrene zahtjeve za potporu u ukupnom iznosu od 476,6 milijuna kuna.
MANCHESTER

Proslava prvaka u Manchesteru

Jučer oko 19 sati započelo je slavlje ispred Old Trafforda. Igrači su izlazili iz stadionskih prostorija prema otvorenom klupskom autobusu.
JOSIPOVIĆ KONTRA PLANA 21

''Plan koji nije dao rezultate treba preispitati''

Predsjednik Ivo Josipović je izjavio da svaki plan koji ne daje rezultate treba preispitati te još jednom pozvao Vladu da radi na jačanju investicija uklanjanjem administrativnih barijera.
ČETVRTA TITULA U PET GODINA

Barcelona proslavila naslov sa pola milijuna ljudi

Barcelona je 22. naslov prvaka Španjolske proslavila "procesijom" otvorenim autobusima po širem centru grada, u čemu joj se, prema policijskim procjenama, pridružilo oko pola milijuna navijača.
PONGRAC HSS

Podržavamo inicijativu za Ustavnu zaštitu braka kao zajednice žene i muškarca

Predsjednik županijskog HSS-a i kandidat za osječko-baranjskog župana Zvonko Pongrac ocijenio je jučer kako je slavonsko selo u vrlo lošem stanju i rekao da će ako bude izabran raditi na oživljavanju sela, a najavio je i potporu svoje stranke prikupljanju potpisa za raspisivanje referenduma o ustavnoj zaštiti braka kao zajednice muškarca i žene.