Najnovije

13.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje

Svečano otvorena novoizgrađena zgrada Zavoda za javno zdravstvo i Doma zdravlja u Osijeku. Ruši se stari vatrogasni dom u osječkoj Retfali i gradi novi. Obilježen međunarodni dan sestrinstva i 60 godina rada Patronažne službe u Osijeku.
[VIDEO] VRAĆANJE STAROG SJAJA

Obnova Galerije likovnih umjetnosti

Osječka Europska avenija poznata po secesijskim zgradama jedan je od brendova grada, no i ovdje su godine i ratna razaranja učinila svoje, te su neka od pročelja poznatih građevina izgubila svoj sjaj. No, srećom, jednoj od njih, zgradi Galerije likovnih umjetnosti taj će sjaj uskoro biti vraćen.
[VIDEO] POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI

Počinje izgradnja vatrogasnog doma 'Retfala'

Za najkasnije 15 dana počinje rušenje starog i trošnog vatrogasnog doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Retfala. Potpisan je, naime, ugovor o izgradnji prve faze vatrogasnog doma "Retfala", a rok za završetak radova je 12 mjeseci.
MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Pale li toplo-hladne igrice?

Svatko od nas se nebrojeno puta vodio onom izrekom „ne možeš odoljeti onome što ne možeš imati“ i upravo zbog toga smo se svi barem jednom našli u situaciji da se pravimo neuhvatljivi i nedodirljivi. Muško-ženski odnosi su sami po sebi već dovoljno komplicirani, a igrice, pokazala su najnovija istraživanja ih mogu samo dodatno zakomplicirati.
SLAVONSKA TELEVIZIJA ODGOVORILA NA UPIT DIP-a

Svi imaju jednake uvjete pri predstavljanju programa!

Televizija Slavonije i Baranje primila je danas dopis Županijskog izbornog povjerenstva u kojem se navodi kako je dio kandidata, koji se natječu na predstojećim lokalnim izborima, Povjerenstvu uputilo prijavu u kojoj tvrde da im se protivno zakonu onemogućava ravnopravan položaj u predstavljanju svojih izbornih programa.
OBJAVLJENE NOVE CIJENE GORIVA

Poskupljuju dizeli, cijena benzina ostaje ista

Ministarstvo gospodarstva objavilo je nove najviše maloprodajne cijene naftnih derivata za razdoblje od 14. do 27. svibnja.