Najnovije

GOSPODARSTVO

Poljaci žele Croatia osiguranje

Poljska osiguravateljska kompanija PZU zainteresirana je za kupnju Croatia osiguranja. Namjeru je obznanio predsjednik Uprave Andrzej Klesyk koji je u Zagreb stigao kao dio gospodarskog izaslanstva u pratnji poljskog predsjednika Bronislawa Komorowskog.
13.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje u 16 sati

Otvorena je novoizgrađena zgrada Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Doma zdravlja Osijek u Drinskoj ulici. Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkala su jutros, oko 8 sati i 30 minuta, zlatarnicu u Šamačkoj ulici u Osijeku. Stanko Mršić više nije trener Nogometnog kluba Osijek.
[VIDEO] INVESTICIJE U ZDRAVSTVO

Otvorena zgrada ZZJZ i Doma zdravlja u Drinskoj ulici

Otvorena je novoizgrađena zgrada Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Doma zdravlja Osijek u Drinskoj ulici.
CROATIA AIRLINES

Sutra štrajk pilota i stjuardesa, hoće li ipak doći do dogovora?

Sutrašnji štajk zaposlenika Croatia Airlinesa i dalje je izvjestan. Dogovora s Upravom i dalje nema, no tri sindikata nadaju se da bi do dogovora ipak moglo doći. Za sada ne odustaju od najavljenih zahtjeva zbog kojih sutra u šest sati ujutro prestaju s radom.
POTICANA STANOGRADNJA

Predstavljen projekt POS plus stanova

U Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja predstavljen je projekt POS plus. 50 milijuna proračunskih kuna je osigurano, a u Ministarstvu očekuju prodaju 800 do 900 stanova za početak.
RAZBOJSTVO U SREDIŠTU GRADA

Pljačka zlatarnice u centru Osijeka

Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkali su jutros zlatarnicu u Šamačkoj ulici u Osijeku.