Najnovije

VODOVOD OSIJEK

HDZ obmanjuje građane, a odgovoran je za milijunske dubioze Vodovoda!

Uprava tvrtke Vodovod-Osijek d.o.o., a povodom peticije za smanjenje cijene vode koju je danas, 13. svibnja 2013. godine, podnio osječki HDZ-e,izdala je slijedeće priopćenje:
PROMJENE U OSJEČKOM PRVOLIGAŠU

Mršić smijenjen, bijelo-plave do kraja sezone vodi Žitnjak

Još jedna promjena trenera u HNL-u. Nakon Zorana Vulića iz Splita, Stanko Mršić odlazi iz Osijeka.
SPLIT

Zoran Vulić dao ostavku na mjesto trenera

Zoran Vulić više nije trener Splita, predsjednik Slaven Žužul prihvatio je njegovu ostavku, odnosno nije ga htio ostaviti na klupi Crvenih još dvije utakmice.
KOMENTAR BORISLAVA RISTIĆA

Njemačko ekonomsko čudo i poduke za Hrvatsku (a posebice Slavoniju)

Iz povijesti je poznato da su se ljudi, narodi i čitave civilizacije razvijale i napredovale oponašanjem i slijeđenjem uspješnih primjera drugih ljudi, naroda i civilizacija, a ne slijeđenjem apstraktnih teorijskih koncepata i utopija. Vjerovanje u utopije i apstraktne koncepte, bilo duhovnika, političkih revolucionara ili raznih eksperata, češće je vodilo k neuspjehu i nazadovanju, a nerijetko i u barbarstvo.
PREDIZBORNE AKTIVNOSTI

Daniel Srb predstavio listu za Gradsko vijeće

Predsjednik HSP-a Daniel Srb predstavio je listu te stranke za Gradsko vijeće Osijeka, istaknuvši kako prva mjesta zauzimaju istaknuti i zaslužni članovi HSP-a, dok se nešto niže pozicioniranim imenima pokušalo pokriti razne društvene sfere i kvartove Osijeka.
NESLAVNI REKORDER IZ DARDE

Napravio 302 prometna prekršaja!

Mladić iz Darde osvaja neslavne rekorde u činjenju prekršaja u prometu, o čemu je izvijestila Osječko-baranjska policijska uprava.