Najnovije

U ČAST MAJČINSTVA

Drage mame, sretan vam Majčin dan!

Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju. Osnivačica Majčinog dana je Anna Marie Jarvis, koja je dvije godine nakon smrti svoje majke održala ceremoniju u njenu čast i tako započela obilježavanje Majčinog dana.
EURO U17

Hrvatska ispala s turnira, Gudelj ogorčen na Ruse i Talijane

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina nije se uspjela plasirati u polufinale EURA u Slovačkoj.
POSLJEDICE NEVREMENA

Nema ozlijeđenih. Ukupno oštećeno šest automobila i tri obiteljske kuće

Osječko-baranjska policija objavila je kako je u jučerašnjem nevremenu oštećeno šest osobnih automobila i tri obiteljske kuće.
ZA POBOLJŠANJE ŠKOLSKOG SPORTA

Novo igralište školama u Đakovu

Tri srednje škole u Đakovu proteklog su tjedna dobile obnovljeno igralište. Osječko-baranjska županija je u protekle četiri godine osigurala više od 150 milijuna kuna za kapitalne objekte u školstvu. Među njima nalaze se i đakovačka igrališta...
HGK U OFENZIVI

Baza podataka projekata za potencijalne investitore

Hrvatska gospodarska komora je zajedno sa svojim županijskim komorama objavila na internetu bazu podataka investicijskih projekata u različitim fazama pripreme kako bi potaknula investicije.
VREMENSKA PROGNOZA

Pretežno oblačno. Kiša moguća još prijepodne

DANAS: U nedjelju promjenjivo do pretežno oblačno. Povremene kiše ili prolaznog pljuska bit će još u noći i prijepodne, dok će poslijepodne biti većinom suho uz kraća sunčana razdoblja. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 15°C, a najviša dnevna oko 18°C.