Najnovije

[FOTO] VJETAR JAČINE ORKANA

Olujni vjetar i rekordna količina kiše potopili Osijek

U posljednjih 106 godina nije zabilježena ovolika količina kiša u 10 minuta (28 litara), dok je istovremeno olujni vjetar udarao jačinom od 12 bofora.
[VIDEO] JAKO OLUJNO NEVRIJEME U OSIJEKU

Dijelovi grada pod vodom. Uništen jučer otvoren obnovljeni park Zrinjevac!

Dijelove Osijeka u poslijepodnevnim je satima pogodilo jako olujno nevrijeme. Obilna kiša poplavila je prometnice, podrume i zelene površine, bilo je i leda, snažan vjetar rušio je stabla, a u nekim dijelovima grada došlo je do prekida opskrbom električne energije.
LOKALNI IZBORI

Manjine na lokalnim izborima biraju svoje zastupnike

Na predstojećim izborima prvi će put i manjine izravno birati zamjenika načelnika, gradonačelnika i župana.
AUTOMOBILI BOMBE

Eksplozije u gradu Reyhanli, na granici Turske i Sirije

Broj poginulih u dva napada automobilima bombama u gradu Reyhanli, na granici Turske i Sirije, dosegao je 41, dok je 100 osoba ozlijeđeno, javlja agencija Anadolija.
NAJMANJE 41 POGINULA OSOBA

Eksplozije na granici Turske i Sirije

Najmanje 41 osoba smrtno je stradala, dok je broj ozlijeđenih u eksplozijama dvije autobombe u gradu Reyhanli na granici sa Sirijom porastao na 100, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Turske Muammer Guler, napominjući da je 29 ozlijeđenih u vrlo teškom stanju.
[VIDEO] ZAVRŠENI 5. DANI VINA I TURIZMA

Sajam cvijeća i seoskog turizma u Dalj planini

Završeni su peti po redu Dani vina i turizma Osječko-baranjske županije. Ovo višetjedno predstavljanje turističke, gastronomske i enološke ponude naše županije zaključeno je današnjim svečanim otvorenjem sedmog Sajma cvijeća i seoskog turizma u Dalj planini na kojem je nastupio do sada najveći broj izlagača.