Najnovije

PREDIZBORNO ISTRAŽIVANJE ZA GRAD BELIŠĆE

Buriću moguća pobjeda već u prvom krugu!

Portal Republika.eu donosi vam rezultate istraživanja za grad Belišće koje pokazuje kako u ovom gradu neće biti velike neizvjesnosti.
PRIJAVA I VIJEĆU ZA EL. MEDIJE

Županijsko izborno povjerenstvo upozorilo Osječku TV da poštuje zakonsku regulativu i odluke

Nakon što je Državno izborno povjerenstvo odbacilo prigovor Osječke televizije potvrđujući time odluku Županijskoga izbornoga povjerenstva, kojom se Osječkoj televiziji zabranjuje emitiranje videospota, Županijsko izborno povjerenstvo upozorilo tu medijsku kuću da poštuje zakonsku regulativu i odluke ili će snositi sankcije, a o svemu su obaviještene i AGENCIJA i VIJEĆE ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE.
[VIDEO] SOMIDOM EXPO

Otvorena sajamska priredba s najduljom tradicijom

Sajamska priredba s najduljom tradicijom, SOMIDOM EXPO, jutros je svečano otvorena na osječkom Pampasu. Trajat će tri dana, a oko 150 izlagača predstavit će svoje djelatnosti iz područja zdravlja, automobila i motora, obrta i gospodarstva te uređenja doma.
DIOKI

Radnici prekinuli blokadu upravne zgrade

Nakon razgovora s povjerenikom za predstečajnu nagodbu radnici DIOKI-ja prekinuli su blokadu upravne zgrade na Žitnjaku u Zagrebu.
REKORD MITINGA

Sandra Perković pobjednica Dohe

DOHA - Sandra Perković na najbolji se mogući način vratila natjecanjima nakon osam mjeseci stanke i treninga, pobjedom na prvom mitingu Dijamantne lige u Dohi.
OBAVIJESNI RAZGOVORI

USKOK će ispitati direktora i članove NO-a MOL-a

Glavnom izvršnom direktoru MOL Grupe Józsefu Molnáru, predsjedniku Uprave INA-e Zoltánu Áldottu i predsjedniku NO-a MOL-a Györgyju Mosonyiju USKOK je danas u Zagrebu uručio pozive za obavijesne razgovore.