Najnovije

PROBLEMI U CROATIA AIRLINESU

Koordinacija sindikata najavila štrajk za utorak

Koordinacija sindikata Croatia Airlinesa najavila je štrajk zaposlenika koji će započeti u utorak, 14. svbinja i trajat će sve do ispunjenja zahtjeva sindikata.
10.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje

Od danas do nedjelje na osječkom Pampasu traje SOMIDOM EXPO. Osječki park Zrinjevac danas je osvanuo u novom ruhu. Dobio je nove travnjake, drveće, cvijeće i igrališta za djecu. Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo hospitaliziran u bolnici zbog bubrežnih kamenaca.
EKSKLUZIVNO ISTRAŽIVANJE NOVE TV

HDSSB-ova lista najjača u Vijeću, Bubalo u drugom krugu pobjeđuje Vrkića

Dnevnik NOVE TV objavio je rezultate ekskluzivnog istraživanja javnog mijenja u Osijeku uoči lokalnih izbora koje je obavljeno na uzorku od 804 ispitanika u posljednja dva dana.
VUKOVARSKI HDSSB ODGOVORIO

Osuđujemo manipulacije stožerom za obranu Vukovara

Ponosni smo na rad i angažman našeg člana D. Madune u radu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, te podržavamo njegovo istupanje iz Stožera nakon što je Stožer s kursa apolitičnosti, uplovio u vode politike, navodi se u priopćenju HDSSB-a
PROJEKT "ZDRAVA ŽUPANIJA"

Mogu li učenici izdržati deset dana bez ekrana?

Osječka liga za borbu protiv ovisnosti, u suradnji s udrugom CINAZ iz Zadra i Županijskim savjetom mladih Osječko-baranjske županije, počela je provedbu projekta “Zdrava Županija”.
PHOTOS OF YOU

"Tagiranje" od sada i na Instagramu

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža za razmjenu i postavljanje fotografija, Instagram, od sada vam nudi i već svima poznato tagiranje osoba i ostalih stvari na fotografiji.