Najnovije

LOKALNI IZBORI

Što čeka gradonačelnike nakon lokalnih izbora?

Četiri najveća Hrvatska grada: Zagreb, Split, Rijeka i Osijek bit će u fokusu i ovih lokalnih izbora. Postati ili ostati gradonačelnikom jednog od ovih gradova pitanje je moći, velikog utjecaja i prestiža.
10.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje u 16 sati

U Osijeku je otvoren sajam SOMIDOM EXPO koji obuhvaća 14. Obrtnički sajam, 17. Motomobil sajam, 21. Sajam Dom, 6. Sajam obrazovanja, 2. Sajam Moje zdravlje. Osječki park Zrinjevac danas je osvanuo u novom ruhu.
SINDIKAT O OTKAZIMA

Zar stjuardesa ne smije biti bolesna?

"Što to znači, da stjuardesa danas ne smije biti bolesna?", tako je najave otkaza zbog masovnih bolovanja u Croatia Airlinesu komentirala Ivana Lojo iz Sindikata kabinskog osoblja. Upozorava na velike moguće troškove kompanije.
POTICAJI

Agencija za plaćanja u poljoprivredi počela isplatu drugog dijela potpore

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s isplatom drugog dijela potpore na osnovu odobrenih zahtjeva za 2012. godinu.
ZMAJLOVIĆ S VLASNICIMA RAFINERIJE BROD

Brođani bi napokon uskoro mogli udisati čist zrak

Je li skoro kraj mukama Brođana sa zagađenim zrakom? U Zagrebu je danas održan sastanak ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića i predstavnika ruske kompanije Zarubežnjeft, na kojem su dana jamstva da će Rafinerija Brod uskoro u modernizaciju.
MASKE SU PALE

Novi plakati u Vukovaru - Stožer HDZ-ovo sredstvo manipulacije

Nakon što je objavljeno da će Stožer za obranu hrvatskog Vukovara javno poduprijeti HDZ na predstojećim lokalnim izborima u Vukovaru, nije se trebalo dugo čekati na reakciju.