Najnovije

13. i 14. SVIBNJA

Poljski predsjednik u posjetu Hrvatskoj

Na poziv hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, predsjednik Republike Poljske Bronislaw Komorowski sa suprugom boravit će u dvodnevnom službenom posjetu Hrvatskoj 13. i 14 svibnja.
NK OSIJEK

Po pobjedu protiv Intera!

Nogometaši Osijeka sutra u Gradskom vrtu igraju utakmicu 31. kola prve HNL. Bijelo-plavi dočekuju sastav Intera iz Zaprešića kojima igra samo pobjeda u borbi za ostanak. Domaćinu je za teoretsko osiguranje statusa dovoljan još jedan bod.
NAJAVA 31. KOLA 1. HNL

Borba za Europu, ali i za ostanak

Zakuhalo se do samog kraja tri kola prije kraja sezone. Dinamo je prvak, to se zna već od ranije, no odluka o tome tko će u Europu, a tko u 2. Ligu još nije potvrđena.
PORUKE OPTIMIZMA

Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Poruke optimizma temeljene na sramežljivim podacima da se u hrvatskom gospodarstvu ipak događa nešto pozitivno, odaslane su sa Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu, drugu godinu za redom upriličenog u međimurskim toplicama Sveti Martin.
RJEŠENJE NA POMOLU?

Zmajlović se sastao s vlasnicima Zarubežnjefta

U Ministarstvu zaštite okoliša održan je sastanak ministra Mihaela Zmajlovića s predstavnikom ruske kompanije Zarubežnjeft, vlasnika rafinerije Brod - glavnog zagađivača zraka u Slavonskom Brodu.
CROATIA AIRLINES

Bolovanja opravdana, ali CA ne odustaje od otkaza!

Unatoč tome što je HZZO utvrdio da su bolovanja u Croatia Airlinesu bila medicinski opravdana, Uprava aviokompanije ne odustaje od najavljenih otkaza.